ЦСКА-София би ЦСКА 1948 в мач от 9-ия кръг на Първа лига, игран на "Българска армия" - 2:0, с голове на Дюкенс Назон. Тимът на Нестор Ел Маестро постигна втора поредна победа, стабилизирайки представянето си от началото на сезона.

Назон и компания надиграха съперника, показаха по-голяма амбиция и спечелиха напълно заслужено. А ЦСКА 1948 записа най-слабото си представяне срещу съперника си при гостувания в Борисовата градина.

ЦСКА-София събра 15 точки и се изкачи на четвърто място в класирането. ЦСКА 1948 остава седми с 13 т., но и мач по-малко.

В 11-ата минута норвежецът Тобиас Хайнц центрира към своя сънардинк Джонатан Линдсет, който стреля с глава, но Даниел Наумов изби в корнер. 

Хайнц бе главно действащо лице в целия двубой. В 34-ата минута се озова на добра позиция от малък ъгъл, ала Наумов отново се намеси умело и изби в корнер.

През втората част "червените" продължиха търпеливо да натискат и чакат своя шанс. В 66-ата Хайнц стреля опасно от пряк свободен удар, но Наумов внимаваше и изби с една ръка в корнер.

В 74-ата лошо върната топка с глава назад в защитата на гостите позволи на Хайнц да овладее и от аутлинията да върне към Назон, който не сгреши на празна врата и вдигна публиката на крака - 1:0.

Таранът се разписа за втори път в 81-ата. Хаитянинът спечели единоборство с Емил Виячки, напредна сам срещу вратаря и хладнокръвно прати топката в мрежата за крайното 2:0.