Скандалите не излизат в отпуска – политиците уж почиват, но вътрешен скандал тресе "Зелено движение" - партията е била превзета от фиктивни членове, с чиято помощ малка група партийци е повлияла на изборите за ръководство на партията, разрива вътрешен доклад, оповестен от Клуб Z.

България може да започне предаването на бронирана бойна техника на Украйна още тази есен, каза днес министърът на отбраната Тодор Тагарев на украинския си колега. А президентът Володимир Зеленски отново ни благодари за военната и политическа подкрепа.

Над 2000 украински деца са били отвлечени в Беларус, в добавка към над 20 000 хиляди, които бяха депортирани в Русия.

ЕС вероятно ще финансира частично разноските за предоставянето на самолети Ф-16 за Украйна от Дания и Нидерландия, обяви днес Борел.

И накрая, но не по важност - успехът на Нургюл Салимова извади на показ някои познати проблеми и... комплекси - политиците и инфлуенсърите са последните, които трябва да трупат точки покрай нея, пише в анализ колегата Валентин Маринов.

В края на деня дойде и тъжната вест, че на 80 години, след продължително боледуване светът загуби италианската естрадна звезда Тото Кутуньо. Поклон пред паметта му! Спомнете си вечния му хит - L'Italiano: