Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

При смартфоните може най-желаните апарати да са производство на реномирани марки като Apple, Samsung, HTC и други гиганти, но малките производители могат също да предложат интересни устройства.

Като например P6 Energy на румънската компания Allview. Името му не е избрано случайно - 5-инчовият двусимов смартфон е оборудван с гигантска батерия с капацитет 5000 mAh, която му дава възможност за 24 часа разговори или 21 дни в режим на изчакване само с едно зареждане. Нещо повече, заради масивната батерия самият смартфон може да се използва като източник за зареждане на други мобилни устройства.

Компонентите му са средна ръка - дисплеят е с резолюция от 1280 на 720 пиксела, процесорът е 4-ядрен на 1,3 GHz, оперативната памет е 1 GB, вградената - 8 GB, операционната система - Android 4.4.2. Заради масивната батерия теглото му е 176 грама. Но цената е много приятна - 180 евро.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.