Владимир Путин допусна "голяма грешка". Това обяви американският президент Джо Байдън, който е на визита в Полша. Той визира решението на руския държавен глава да изтегли страната си от последния останал договор за контрол на ядрените оръжия между САЩ и Русия - "Нов СТАРТ".

Според Румен Радев българските политици, които подкрепяли изпращането на военна помощ за Украйна, искали да превърнат армията ни в донор на украинците. А идеята да се замени старо съветско оръжие със западно - "сливи за смет".

Предизборният флирт между ВМРО и "Български възход" не роди "коалиционно бебе". "Войводите" обявиха, че не могат да разберат какво мислят хората на Стефан Янев за миграцията, ядрената енергетика, импийчмънта на Радев, "циганизацията" и др.

Всички бягаме да се спасяваме към Европа. Само прокурорите от и без това непопълнената ни квота при Лаура Кьовеши бягат обратно към България. При Иван Гешев е най-хубаво!

Защо Матилда вече чете Джейн Остин, а не Киплинг? Защото неправилните възгледи на великия детски писател Роалд Дал се нуждаят от спешна актуализация.