Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Русия е създала най-много чуждестранни компании в Турция през април, пише турският проправителствен в. "Йени шафак", цитиран от БТА.

През април руски граждани са регистрирали 136 фирми в Турция, посочва изданието, като се позовава на данни на Турската търговско-промишлена палата.

През март в Турция са били регистрирани 64 руски компании, което е било със 112 процента повече от предишния месец.

Повечето руски компании са учредени в Анталия.

През април в Турция са били регистрирани общо 1650 компании с чуждестранно участие. На второ място след Русия се нарежда Иран (със 120 компании), следван от Сирия (52 нови фирми) и Германия (49). 

През април руските граждани са купили най-много имоти сред чужденците в страната (1152 недвижими имота). В периода от януари до април руснаците са купили близо 2,7 хиляди недвижими имоти в Турция.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.