Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кейт Мос опроверга ключови твърдения на защитата на Амбър Хърд, когато свидетелства в сряда на скандално прочулия се процес, в който Джони Деп съди бившата си съпруга за опетняване на името му.

Мос се включи онлайн от Великобритания като заяви, че Джони Деп никога не я е бутал по стълби по време на връзката им.

В показанията си, които траеха около три минути, тя потвърди, че е имала романтични отношения с актьора от 1994 до 1998 г. Супермоделът от 90-те години беше призована за свидетел от защитата на Деп в отговор на твърдения на Хърд. Амбър обяви, че си спомнила за слуховете как Деп е бутнал Кейт Мос по стълби. Това станало, когато Хърд и сестра ѝ Уитни се карали с актьора, а наблизо имало стълбище.

Тези слухове не са верни, свидетелства днес под клетва обаче Кейт Мос, съобщи Си Ен Ен.

"Излизахме от стаята, Джони тръгна пред мен. Имаше силен дъжд и когато аз излизах от стаята, се подхлъзнах по мокрите стълби и си ударих гърба", обясни Кейт Мос.

"Изпищях, защото не разбрах какво стана, а и изпитвах болка. Той се върна обратно тичешком, за да ми помогне, вдигна ме и ме занесе в стаята ми. После повика медицинска помощ", спомни си тя.

Кейт Мос беше попитана и дали Деп я е бутал по стълби в някаква друга ситуация.

"Не, никога не ме е бутал, ритал или хвърлял по никакви стълби", беше отговорът.

Процесът върви към приключване. Заключителните пледоари на адвокатите на двете страни се чакат в края на седмицата.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.