Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Аз вас ще ви оправя".

Това е казал премиерът Кирил Петков, обръщайки се към депутати от ДПС, твърдят самите депутати.

За заплахата разказа Станислав Анастасов.

"По-предишния петък в блиц-контрол към премиера и вицепремиерите след приключване на нашия въпрос, тръгнахме да излизаме от зала. Минавайки под така наречената "кошара", където са представителите на Министерски съвет, Кирил Петков се опита да ме привика. Застанах на дистанция на около 1.5 - 2 метра, за да може да се чува.

След което той ми каза: "Аз вас ще ви оправя". В първия момент не повярвах на ушите си, а той повтори: "Аз вас ще ви оправя", разказа Анастасов.

Той поясни, че министър-председателят е казал до три седмици в ДПС да очакват новини от ръководителя на службата за координация на санкции към Държавния департамент на САЩ.

Петков казал и името на Джеймс О`Браян, ръководител на тази служба.

"Джеймс О`Браян е името на човека, до три седмици очаквайте новини", казал Петков според разказа на Анастасов.

Заплахата от премиера бе коментирана и от председателя на партията Мустафа Карадайъ. Тий също припомни случилото се по-миналата седмица, когато от движението обявиха, че ще внесат предложение за Временна комисия за "така наречените потоци".

"Когато заявихме, че ще внесем предложение за Временна анкетна комисия на излизане от залата явно не му издържаха нервите, той отправи директни заплахи към ДПС през заместник-председателя на партията Станислав Анастасов, замесвайки името на ръководителя на службата за координация на санкции към Държавния департамент на САЩ и името на Америка", каза Карадайъ.

От ДПС са изпратили писмо до ръководителя на тази служба по този повод.

"Още миналата седмица ние изпратихме и писмо на г-н Джеймс О`Браян и го попитахме кой, как и защо ползва неговото име и то основно за заплахи на политическите опоненти, съобщи Карадайъ.

Представителите на движението обявиха, че са внесли предложение за временна анкетна комисия за твърденията на премиера за "така наречените потоци" - "Южен поток", "Турски поток", "Балкански поток" и връзки на ДПС с тези проекти.

Коментари

Пхахаха

ДПС-ту, аман от вас, клатещи държавата кръвопийци. Вие поставяте етническата карта винаги, когато сте застрашени и лъжете, че се мразим с етническите българи от турски произход. Вие лъжете и тях, и нас, затова всяко действие срещу вашата олигархичномафиотска структура е добро дело. Пожелавам ви да си изгубите електората, защото на българите с турски корени им е писнало да ви слушат лъжите, че помагате, а всъщност крадете от всички и живеете в сараи. Затова сега това е "лъжливото овчарче" - каквото и да ви се случи, никой не ви вярва!

Не вярвам.

Този израз "Аз вас ще ви оправя" не може да е изговорен от Кирето олигофрена. Израза е на правилен български, а Кирето Лъжеца не може да говори така.

Ако го казал, прав е

Тези маймуни от ДПС се самозабравиха. Трябва действително някой да ги постави там където им е мястото.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.