Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

38-годишен бургазлия е задържан тази сутрин в централната част на морския град в резултат на полицейски действия на служители от отдел “Криминална полиция” при ОДМВР-Бургас и “Специализираните полицейски сили”.

Мъжът е заподозрян, че е съпричастен към станалите пословични случаи в града на забити кирки в автомобили на украинци. Нанесени бяха материални щети на два джипа - “Хюндай Тусон” и “БМВ Х 5”, и двата с украинска регистрация, осъществени по аналогичен начин - чрез забиване на кирка в предния капак на двигателния отсек.

Повреденият джип на украинка.

 

Първият случай е от 4 май, когато “Хюндай Тусон”, паркиран на ул. “Слънчеви хълмове” и ползван от 33-годишна украинка осъмна със забита кирка, припомня днес "Флагман". Вторият - от 12 май, когато паркираният на ул. “Карлово” 25 “БМВ Х 5”, ползван от 32-годишен украински гражданин бе открит отново със забита кирка.

Работата по цялостно документиране на действията на задържания 38-годишен бургазлия продължава от служители на ОДМВР-Бургас, допълват оттам.

Иначе в морския град унищожаването на автомобили по този начин има история от десетилетия - от мутренските години забиването на кирка в тавана или в двигателя на кола е "бурански патент". 

Коментари

путлер капут

дали тоZи бургаZлия не е от иZраждане?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.