Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Украйна ще спечели войната до края на годината, заяви ръководителят на украинското военно разузнаване Кирило Буданов в интервю за британската телевизия "Скай нюз", публикувано вчера вечерта, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Буданов прогнозира, че през август във войната ще настъпи "обрат" и че Русия ще бъде победена "до края на годината".

"Обратът ще настъпи във втората половина на август" и "повечето военни операции ще приключват до края на годината", изтъкна украинския представител.

В края на тази война "ще възстановим украинската власт във всички територии, които загубихме, включително в Донбас и в Крим", увери Буданов.

Според ръководителя на украинското военно разузнаване руската армия "понася тежки загуби на хора и въоръжение", тъй като Украйна знае "всичко" за нея, включително за военните ѝ планове.

Според украинското министерство на отбраната руските сили са загубили над 26 хиляди души, 199 самолета и близо 1200 танка от началото на нахлуването на 24 февруари. Няма потвърждение на тази информация от независим източник, отбелязва Франс прес.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.