Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Германският канцлер Олаф Шолц разговаря днес 75 минути по телефона с руския президент Владимир Путин. Това е първият им разговор след разкритията на зверствата, извършени от руската армия в Буча. 

Разговорът е бил проведен по инициатива на Германия. В този разговор е станало дума за три неща, заяви самият канцлер по-късно.

Русия да спре незабавно военните действия. Не е вярно, че в Украйна управляват нацисти. И спешно да се подобри хуманитарната ситуация в Мариупол. Шолц е повдигнал темата и за кризата със зърното, която ще доведе до световен глад, ако Русия продължава да блокира износа на реколтата от Украйна.

Канцлерът е настоял да се търси дипломатическо решаване на всички конфликти и да се спре с атаките. 

Путин подробно е аргументирал действията си в Украйна, а като основна причина за тях е посочил „управлението на нацисти в Киев“. „Това не отговаря на истината“, е заявил Шолц.

Според Кремъл Украйна блокира мирните преговори с терористични методи. 

Експерти от предупредиха, че този разговор няма да донесе пробив, тъй като Путин остава с непроменени позиции. Въпреки това трябва да се направят всички усилия за спиране на войната. 

Коментари

От всички западни лидери най-неподящият е Щолц

Първо, Щолц е цоциалист. Второ, Германия е силно комплексирана на тема "Русия" Трето, в Европа има 28 терминала за доставки на втечнен газ и НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ не е в Германия. Като резултат дойчовците станаха руска тръбопроводна нация.

Интересно е

кои се пънат да говорят с този терорист: МакАрон и този плешивия! Имат тесни връзки, коитои няма как да скрият и гузни съвести! https://gordonua.com/news/worldnews/franciya-i-germaniya-prodavali-oruzhie-rossii-ispolzuya-lazeyki-v-sankciyah-smi-1606019.html

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.