Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Motley Crue направи стария като света номер - разпадна се "окончателно, безвъзвратно и завинаги", след което "скъса договора" и обяви световно турне.

Турнето би трябвало да се превърне в някакъв апотеоз на завърналия се глем-рок (наричан на шега още и hair metal) и включва още Def Leppard и Джоан Джет, а на места и Poison.

Да, ама дали...

"Светците от Лос Анджелис" Crue, известни със самоунищожителния си живот, вероятно имат проблем с фронтмена Винс Нийл.

В скорошно интервю пред радиостанцията KSHE 95 Фил Колън от Def Leppard бодряшки декларира, че е уверен, че Винс ще бъде част от отбора, както и че се чува с Ники Сикс постоянно.

Колън, който е на 64 г. и е на другия полюс - маниак на здравословен начин на живот и фитнес, два пъти повтаря в отговор на въпрос, че не вярва да има проблеми с Винс.

"Нямам търпение вече да стъпим на сцената. И със сигурност Винс ще тренира. Взели сме си треньор с нас. Йе, наистина ще е много яко!", казва британецът.

И добавя, че все пак "стиска палци".

Повод за коментари срещу Винс - притежател на наистина забележителен глас (някога!) бе негово участие от май, 2021 г. Там той е на сцената в Айова след като - както казват музикалните журналисти - повече от година и половина е бил без участия заради COVID.

Сетът включва песни на Crue - като Girls Girls Girls, на която Винс просто се предава...

О, ужас!... 

А също така и кавъри:

Два ужаса!!

В по-старо интервю мениджърът на Crue Алън Ковач пък намекна, че някои от членовете на бандата са ангажирали "външна помощ", за да влязат във форма за въпросното турне по големи стадиони.

Вероятно той говореше както за килата и антипеенето на Винс, също и за здравословното състояние на китариста Мик Марс, който бори ужасяващ хроничен артрит и неотдавна се е подложил на операция на става.

Амбицията е The Stadium Tour, което вече няколко пъти пострада заради COVID пандемията, да започне след около месец - на 16 юни от Атланта, Джорджия. Засега турнето е "натъпкано" с дати - понякога в съседни дни, до 9 септември в Лас Вегас. После - по думите на Колън, групите искат да свирят в  Европа, Япония, Австралия, Южна Америка - въобще навсякъде, където е възможно.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.