Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В петък (13 май) от 22:00 ч. по БНТ 1 започва сериалът „Марсилия“, който ще се излъчва всяка делнична вечер. Режисьори на лентата са Флоран Сири и Тома Жилу, а в него зрителите ще видят актьорите Жерар Депардийо, Беноа Мажимел, Жералдин Паяс, Надя Фарес, Стефан Кайар и други. Сценарият е дело на Дан Фанк, оператор е Джани Фиоре Колтелачи, а музиката е композирана от Александър Депла.

Жерар Депардийо влиза в ролята на Робърт Таро в сериала „Марсилия“. Той е кмет на Марсилия от двайсет и пет години и фен на отбора „Олимпик“. В предстоящите избори Таро се изправя срещу своето протеже – амбициозен, млад политически играч, който не отстъпва на Таро по безапелационност и властолюбие. Това е разказ за отмъщение и за политически игри, в които са замесени наркобосове и гангстерски структури от кварталите, превърнали се в гета. Но големият залог е града Марсилия, който и Таро и Барес обичат…

В първия епизод на „Марсилия“ Робер Таро планира да прокара в Общинския съвет проект за благоустрояване на пристанището с изграждане на марина и казино. Текат дебати, а проектът на кметството печели. За да се пристъпи към изпълнение трябва да гласува Съвета на пристанището, в който има различни представители, както и Лука Барес. Но един от участниците, на когото Таро разчита за потвърждение не се явява на заседанието…

Гледайте сериала „Марсилия“ от 13 май, всеки делничен ден от 22:00 ч. по БНТ 1.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.