Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

60 души, укриващи се в училище в украинското село Билохоривка, са загинали при руската бомбардировка по сградата, съобщи днес украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от световните агенции.

Само вчера в село Билохоривка (в района на Луганск) при руска бомбардировка бяха убити 60 цивилни, посочи Зеленски по време на видеоконференция с лидерите от Г-7, информира Франс прес.

Междувременно Международният комитет на Червения кръст съобщи днес, че над 170 цивилни лица, евакуирани от района на Мариупол, включително от металургичния комбинат "Азовстал", са пристигнали днес в Запорожие. 

Над 170 цивилни от "Азовстал" и от други райони на Мариупол, днес пристигнаха в Запорожие, се казва в съобщението.

В текста е посочено, че това е третата операция по безопасната евакуация, извършена координирано с Международния комитет на Червения кръст.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.