Изтеглихме победителите в играта на списание „Клуб Z“. През март голямата награда бе осигурена от издателство „Прозорец“  - „Експериментът Уорлоу“ от Аликс Нейтън.

Корицата на „Експериментът Уорлоу“

‌Награда от 50 паунда на година до края на живота му се предлага на всеки, който се съгласи да живее седем години под земята, без да вижда човешко лице...

В края на 18. век обикновеният селянин Джон Уорлоу е затворен в подземието на скучаещия аристократ самотник Хърбърт Поуис. Участието му в експеримента за целите на науката е напълно доброволно. Уорлоу разполага с всичко необходимо, но в условията на социална изолация се оказва трудно да оцелееш. Дори да си добре нахранен и да имаш достъп до цялото културно наследство на човечеството, цената на самотата е непоносимо висока. А когато се намесват мъжкото его и първичните страсти, животът и на затворника, и на похитителя ще бъде необратимо разрушен.

Ето и кои са победителите:

Lubomir Alexandrov  - „Експериментът Уорлоу“ от Аликс Нейтън, издателство „Прозорец“;

Илия Апостолов  – един абонамент за списание „Клуб Z“ (бр. 2 и бр. 3 за 2022 г.);

Veneta Nedkova  – един брой на списание „Клуб Z“ (бр. 3 за 2022 г.).

За да получат наградите си, късметлиите, които спечелиха, е достатъчно да изпратят съобщение във Facebook страницата на www.clubz.bg  или на списание "Клуб Z"  в рамките на 30 дни след обявяването им. Оставете ни телефон, за да се свържем с вас, или направо ни напишете адреса си, за да ви изпратим наградата.

Допълнителна информация може да бъде получена на телефон 02/4 055 055, или на e-mail: office@clubz.bg.

Честито на победителите! А на останалите – късмет другия път.

Следващата ни игра започва днес.