"Една тъжна история - договорка между действащия главен прокурор и сегашното управление - така Владислав Горанов описа своето и на Борисов и Арнаудова задържане в полицията. - Петков върна сега жеста на Гешев затова, че не го преследва за документ с невярна съдържание."

Бившият финансов министър на ГЕРБ, сочен от Васил Божков като получател на пачки в евро, даде интервю за "Панорама". Бойко Василев го пита дали е вземал пари от бизнесмена, а Горанов каза: Четири пъти "не".

Тези хора, които ни упрекваха в различни неща, успяха с един лековат ход да заличат всякакъв устрем за върховенство на правото, каза Горанов, и посочи, че проблемът не е за Кирил Петков, който за него е лидер на флашмоб, а за Христо Иванов и Корнелия Нинова - те от 17 март т.г. като лидери ни системни партии насам нямали повод да произнесат нито една дума за върховенство на правото.

"Моят протест не е срещу Петков, Лорер, Василев, а как се допусна тази авантюра в нашата политика. Партии със 100-годишна история като БСП допуснаха хора без особен житейски опит, които от първия ден започнаха с нарушения на закона, на конституцията. И Аз претенции към свидетеля Петков нямам, аз имам претенции към Христо Иванов, защото допусна такъв човек да стане премиер, който не зачита върховенството на правото", каза Владислав Горанов.

Горанов призна, че по негово време е имало провал на Комисията по хазарта, но той бил констатиран още по негово време.