Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият президент на САЩ Барак Обама обяви вчера, че е дал положителна проба за коронавирус, след като е проявил леки симптоми, но увери, че се чувства добре, предаде Франс прес.

"Току-що дадох положителна проба на тест за COVID", заяви той в "Туитър". "От няколко дни ме боли гърлото, но иначе се чувствам добре".

Съпругата му Мишел Обама е с отрицателен тест. Двамата са ваксинирани, в това число с бустерна доза.

Броят на заразените с коронавирус в САЩ драстично спадна през последните дни. На ден там биват регистрирани средно по 40 000 случая, докато в пика на вълната с Омикрон варианта в средата на януари бяха отчитани до 700 000 случая на ден. Броят на починалите също намалява.

Затова здравните сласти смекчиха в края на февруари препоръките си за носене на маски.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.