Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Стотици българи и украинци се събраха на протест пред руското посолство в София, за да изразят несъгласие с руската агресия в Украйна.

Паниката работи само за Путин, маниакът в Кремъл заплашва с ядрено оръжие, заяви една от ораторките. 

Гражданите скандират "Убийци!" и "Окупатори!", а плакатите им призовават да бъде спасена Украйна, а "Путлер" и войната му да бъдат спрени.

Коментари

Шепа

заблудени от укрофашистката и ционистка пропаганда хорица тръгнали да защитават фашисткия режим в Киев който от 9 години води война с рускоезичното население на Украйна и обстрелва и избиваше 8 години мирни жители на Донецк и Луганск и изби стотици деца пак там. Да не забравяме че тоя фашистки режим уби и осем българи не желаещи да се пишат украинци и да си сменят имената а за капак и съвместно разработвали със САЩ бактериологично оръжие в над 30 лаборатории и са се готвили да устроят бактериологичен геноцид над славянството. Долу украинския фашизъм зеленски и компания фашисти подкрепяни от империята на лъжите и подлоста САЩ

путлер е антихриста

https://www.youtube.com/watch?v=ZztmQsSAqfo

путлер капут

путю се готви за парад на победта на 9 Май. Да се приготвим и ние! - Да превърнем към тази дата всички паметници на окупаторите в тоалетни! Започвам всеки ден да пикая по путинистанските и комунистическите паметници! Последвайте ме!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.