Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Пенсионери от столичния жк "Дружба" учредиха спортен клуб и днес организираха първите занимания по гимнастика на открито с подкрепата на районната администрация. Планират се игри на карти, дартс и дори занимания по плуване. 

"Прехвърчащият февруарски сняг не спря членовете на дружество "СПОКО" - пенсионери от район „Искър“, и в междублоковото пространство зад бл. 225 в ж.к. „Дружба-2“, те се погрижиха за доброто си настроение и физическа активност с гимнастически упражнения. Наравно с останалите в тренировката се включи и зам.-кметът на район „Искър“ Петър Моллов", съобщават от кметството на района.

Името на дружеството, макар и изписано с главни букви, е съкращение от "Клуб за спорт, култура и отдих". 

Основни цели в дейността на дружеството, според устава му, са провеждането на „редовна оздравителна гимнастика, подготовка и участие в спортни състезания по петанк (френска игра с метални топки), плуване, хвърляне на малка топка в цел, скок от място, дартс, белот, танци, както и други спортове, подходящи за възрастни, рисуване, обсъждане на литературни произведения, посещения на културни и исторически обекти, организиране на кратки излети сред природата, включване в доброволчески инициативи“. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.