Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Неизвестен е изстрелял 11 куршума по кола в Сливен снощи. Стрелбата се е случила около 20 ч. в района на стадион "Хаджи Димитър" в града, съобщава бТВ.

Според медията мишената е собственик на заложни къщи. Мъжът обаче по някакъв начин е успял да избегне куршумите и е невредим.

Той е криминално проявен и осъждан.

Мястото, където се е случил опитът за убийството, все още е отцепено.

По-късно пред бТВ потърпевшият каза, че отивайки да тренира, с автомобила си подминал мъж, облечен в черно. Тогава онзиа започнал да стреля по колата.

Мъжът допълва, че има офис за кредити и от 10 години е в този бизнес. Няма представа кой е извършителят, но подозира кой е поръчителят и допълни, че го познава много добре.

Двамата имали общ бизнес и са конкуренция. Първоначално към него са отправяни заплахи, а преди около месец са запалили колата му и тази на жена му пред блока, където живеят.

Мъжът каза още, че се притеснява за живота си. Подавал е сигнал в полицията, но нищо не се е случвало. Надява се униформените да си свършат работата.

Кратката информация в полицейския бюлетин е следната:

"Криминалисти издирват извършител, произвел изстрели в сливенския парк „Юнак“. Сигналът е получен на 27 януари, около 20,15 часа. Пострадали няма. Извършват се оперативно- издирвателни действия. Работата по случая продължава."

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.