Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Левски" официализира привличането на национала Филип Кръстев, който идва на "Герена" под наем до края на сезона. За завръщане на халфа в България с екипа на "сините" се говореше от седмици.

Той вече тренира с новия си отбор на лагера в Турция.

20-годишният Филип Кръстев е считан за едно големите дарования на българския футбол. През лятото на 2020 г. той сключи договор със "Сити футбол груп", компанията, която стои зад "Манчестър Сити" и още няколко клуба от цял свят. Подобно на други млади играчи в неговия случай, Кръстев не замина за "Етихад", а бе пратен в един от сателитите на английския шампион - белгийския "Ломел".

Юношата на "Славия" остана до края на годината в родния си клуб и се присъедини към "Ломел" в началото на 2021 г. Не му потръгна обаче, а се намесиха и други интереси (мениджърски най-вече), така последваха нови преотстъпвания - във френския "Троа" (също част от "Сити футбол груп") и нидерландския "Камбур".

Кръстев записа съответно два и пет мача за двата тима, като в "ниската земя" отбеляза и гол. 

Играл е във всички национални отбори на България от юноши до 17 г. до мъже, като при най-големите дебютира на 6 септември 2020 г. С екипа на "Славия" има 44 мача и 4 гола.

А "Левски" се раздели с македонеца Гьоко Зайков, който е поредният футболист, тръгнал си от отбора с прекратен договор по взаимно съгласие. Преди него си тръгна друг централен защитник - Христос Шелис, а също така юношите на клуба Борислав Цонев и Мартин Петков. Всички те не бяха съгласни да намалят заплатите си.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.