Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Премиерът Кирил Петков, министрите на правосъдието Надежда Йорданова и на културата Атанас Атанасов, както и главният прокурор Иван Гешев и неговият заместник Даниела Машева, ще участват днес в изслушване в Европейския парламент в Брюксел, посветено на обстановката в нашата страна.

Групата за наблюдение на демокрацията, върховенството на закона и основните права, част от парламентарната комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи, следи обстановката във всички държави от ЕС.

В днешното закрито заседание за трети път ще участват представители на българските институции. Групата заседава за първи път по въпроси, свързани с нашата страна, през 2020 година.

Предвижда се по-късно днес премиерът Петков да бъде приет от новоизбрания председател на ЕП Роберта Мецола. Той ще се срещне и с председатели на политическите групи в ЕП. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.