Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Премиерът Кирил Петков заяви, че корабите и самолетите на НАТО, които идват на наша територия, не са заради извънредната ситуация с Русия и Украйна, а се базират на решения на алианса от 2016 г. за засилено присъствие в Черно море и за "ер полисинг" - охраняване от въздуха на съюзническите територии.

"Напрежението се вдига, но не бих казал, че в момента дрънчи на война", добави Кирил Петков.

Основният орган, който ще взема решения по напрежението между Русия и НАТО, ще е Съветът по сигурността, който ще заседава днес следобед и ще приеме препоръки към Министерския съвет, а МС - към парламента, каза Кирил Петков.

Той каза, че Съветът по сигурността е абсолютно достатъчен в момента и не се налага свикване на Консултативния съвет за национална сигурност. За разлика от съвета към премиера, в КСНС участват и представители на парламентарните сили. 

"Не е време да се упражняваме в политика. Важен е националният интерес", допълни Петков по адрес на критиките на Борисов относно действията на кабинета във връзка с международните събития.

Коментари

ПП "Продължаваме измамата"

Жан ще ни се стори детска градина пред разрушената държава след този хахо!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.