Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мелодичен дет метъл малко звучи като сибирски рапър... Но не съвсем.

Шведската дет метъл банда The Halo Effect прави уверени крачки към своя дебютен дългосвирещ албум и реши да публикува втори сингъл от него. Песента се казва Feel What I Believe ("Усети това, в което вярвам"). Албумът ще е факт по-късно тази година, но показателно е, че техен издател e известният  тежък лейбъл Nuclear Blast.

Zrockradio.bg напомня, че в това високо качество няма никаква изненада - групaта се състои от петима бивши членове на бруталните In Flames – Jesper Strömblad (китара), Daniel Svensson (барабани), Peter Iwers (бас), Niclas Engelin (китара) and Mikael Stanne (вокали). Те продължават да свирят в същия стил – млодичен дет метъл.

Фронтменът Stanne коментира следното за новото парче:

“Feel What I Believe” е песен за нашата младост. Тя разказва за това как се чувствахме като тинейджъри в Швеция, докато в същото време откривахме екстремния метъл и навлизахме в неговия свят. Още тогава усещахме, че се захващаме с нещо, което е едновременно плашещо и адски привличащо. Нещо, което ни определи и като личности.

Тази увереност, този фокус ме вдъхновяват и до ден днешен. В тази песен ние сме отново на 19 и крещим: "Как може да не разбирате това!?" Много хора около нас всъщност наистина не разбираха какво се случва, но усещаха нашата страст и песента разказва за всичко това.“

Между другото, същите искрящи китарни идеи можеха да бъдат чути и в първия сингъл. Миналия ноември The Halo Effect пусна дебютната Shadowminds, която също заслужава адмирации:

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.