Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Легендата от деветдесетарските години на българския алтърнатив (макар че дефинициите тесни за неговата душа са) Насо Русков... Той е главният герой в новото видео на Odd Crew.

То е само на часове, но напълно импонира на тежкия саунд на бандата - не е пресилено да кажем - отдавна надскочил българските студийни възможности...

The Moment е в познатото "мидъл" темпо, станало запазена марка на бандата, започнала някога под далеч по-наивното име "Каскадьори"... А китарите и ритъмсекцията просто мачкат.

Режисьор е Петър Димитров-Българевеца, който е направил и клипове към останалите 7 песни в предстоящия нов студиен албум на групата “Dark Matters (Part 1)”.

Той ще бъде шести в нейната дискография и ще излезе през 2022 г. от германския лейбъл Drakkar Entertainment GMBH, съобщава "Тангра".

Новина е още, че предстои да се появи цял пълнометражен филм за Odd Crew от същия режисьор, който ще бъде показан в кината. 

Новият клип идва месец и няколко дни след видеото към пилотния сингъл Morning Lights.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.