Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Известният готвач Андре Токев, който през ноември бе хванат да шофира пиян и със спукани гуми (по джанти) на колата си, влиза в затвора. Той е сключил споразумение с Прокуратурата, което било одобрено от Софийския районен съд. Токев е признал вината си и получил 7 месеца ефективно наказание.

Споразумението само минава през съд - то не се обжалва на горни инстанции, и влиза в сила.

Както Клуб Z обаче писа - той е рецидивист, което усложнява положението му.

Токев имал и 3-месечна условна присъда, постановена от варненския съд, отново за шофиране в нетрезво състояние. При това повторното деяние се е случило по времето на изпитателния му срок, към седемте месеца се прибавят и предишните три. Шеф Токев обаче няма да бъде в затвора 10 месеца, а за по-малко, защото трябва да бъде приспаднато времето, което той прекара под домашен арест - повече от 2 месеца, считано от 11 ноември.

Освен това, готвачът остава и без книжка за година и половина.

Ето съобщението от Софийския районен съд:

Софийски районен съд одобри споразумение между Андре Токев и Софийска районна прокуратура за следното - "Лишаване от свобода" за срок от 7 месеца, от което се приспада времето , през което Токев е бил задържан (72ч.), както и времето, през което подсъдимият изтърпява мярка за неотклонение "домашен арест", глоба от 450лв. в полза на държавата, "Лишаване от право на управление на МПС" за срок от 1г. и 6месеца, разноски по делото 553,50лв.в полза на СДВР-МВР. 
 Съдът привежда в изпълнение и отложеното наказание на Районен съд Варна в размер на 3 месеца лишаване от свбода, които подсъдимият следва да изтърпи ефективно - при първоначален общ режим.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.