Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Лудогорец" привлече словенския защитник Жан Краничник (27 г.), който премина всички тестове и изследвания на лагера в Турция и вече тренира с тима.

Той е доведен от неговия сънародник и треньор Анте Шимунджа, поел българския отбор в началото на годината.

"Този трансфер е голяма крачка напред в моята кариера. Благодаря на "Лудогорец" за доверието и поканата да стана част от този страхотен отбор", заяви Краничник пред официалния сайт на "орлите".

Той добре познава новия си отбор - игра с "Мура" срещу "Лудогорец" в квалификациите на Шампионската лига през юли 2021 г.

Краничник е третият нов футболист в "Лудогорец" в зимния трансферен прозорец - след бразилеца Рик Джонатан и Спас Делев.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.