Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Ако управляващите откажат да се съобразят, ще има нов протест. Хората видяха, че ние не се шегуваме - нито управляващите, нито Народното събрание са някакви свещени крави.

На следващия протест аз ви гарантирам - ще влезем не само в Народното събрание, но и в Министерски съвет, ако се наложи".

Това заявява лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов във фейсбук. Изявлението му бе по повод вчерашния протест срещу зеления сертификат, на който протестиращите се опитаха да щурмиват парламента.

"Възраждане" ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за зеления сертификат.

"Министър-председателят Кирил Петков заяви, че в петък, когато му изтече карантината - странно, че моята изтича в неделя, неговата - в петък, ще покани представители на протестиращите, сиреч на "Възраждане", за да започнат разговори.

Оттам насетне на тези разговори ние ще дадем 10, 12, 14 дена срок, в който да се създаде работна група и тя да излезе с решение", обясни Костадинов.

Според него няма нужда от голямо мъдруване.

"В рамките на 10-14 дни да се излезе с окончателно решение, което да бъде за премахването на зеления сертификат или за запазването му. Естествено ние смятаме, че решението ще трябва да бъде в полза на премахване на зеления сертификат", каза Костадинов.

Той коментира, че в ситуацията около председателя на Народното събрание Никола Минчев, който е с COVID-19, се е видяло, че зеленият сертификат не пази.

"Истинската причина да има зелен сертификат е, че той принуждава хората да се ваксинират", заяви Костадин Костадинов.

Според него това е предпоследната крачка преди въвеждането на задължителната ваксинация.

"Ние ще настояваме зеленият сертификат да бъде премахнат и, ако някой си мисли, че ще се откажем от тази наша борба, значи не познава нито мен, нито "Възраждане", каза още Костадинов.

Коментари

Фашиста Ватник

Ами да вземем да го уплашим този боклук, пък да видим тогава кого ще плаши фашиста жалък.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.