Новият месец идва с нов брой на списание „Клуб Z“. А днес продължаваме с традиционната ни игра, в която раздаваме най-хубавите награди – книги и списания.

Участвайте в играта и можете да спечелите книгата, осигурена от нашия партньор издателство „Прозорец“ - "Кой се бои от смъртта?" от Неди Окорафор.

Корицата на книгата

Геноцид вилнее в Кралството на Седемте реки в постапокалиптична Африка. Агресорите нуру са решили да следват Великата книга и да унищожат народа океке. При поредното им нападение една жена е зверски изнасилена, но тя успява да избяга в пустинята. Там ражда момиченце с коса и кожа с цвета на пясъка и веднага разбира, че дъщеря ѝ е различна. Кръщава я Ониесону, което означава "Кой се бои от смъртта?"

Години по-късно момичето чиракува при магьосник, който ѝ помага да разкрие съдбата си: тя трябва да освободи своя народ от тиранията на нуру. Поемайки по предначертания ѝ път, Оние ще се сблъска със силите на природата и традицията, ще опознае истинската любов и духовните мистерии на своята култура. А в края на пътешествието ѝ я очаква самата смърт...

Неди Окорафор е американска писателка от нигерийски произход. "Кой се бои от смъртта" е първият ѝ роман. През 2011 г. той получава Световната награда за фантастика и е номиниран за наградата "Небюла". HBO купува правата за сериал по книгата през 2017 г. Джордж Р. Р. Мартин, авторът на "Игра на тронове", се присъединява към проекта като продуцент, а Окорафор е включена като консултант. 

---

Правила на играта, за да участвате в жребия за нашите награди:

Харесайте (Like) страницата на www.clubz.bg и/или сп. "Клуб Z" във Facebook.

Споделете (Share) корицата на новия брой на сп. „Клуб Z” на вашата стена във Facebook.

Продължителност:

Старт – 4 януари 2022 г.

Край – 1 февруари 2022 г.

Награди: 

► "Кой се бои от смъртта?" от Неди Окорафор, изд. „Прозорец“;

► Един абонамент за сп. „Клуб Z“ (бр. 12 за 2021 г. и бр. 1 за 2022 г.);

► Един брой на сп. „Клуб Z” (брой 1 за 2022 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени на 1 февруари 2022 г., а имената им ще бъдат публикувани на нашите страници във Facebook и в сайта www.clubz.bg.

Успех!