Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

53-годишният Милен Методиев, който беше задържан в новогодишната нощ с граната в центъра на София, е освободен от ареста, предаде БНР.

Методиев е пуснат заради чистото си съдебно минало. Срещу него е повдигнато обвинение за хулиганство, което е много леко обвинение и подсказва, че може би става въпрос за учебна граната.

Преди да бъде задържан по време на светлинното шоу пред Българската народна банка, той крещял и отправял антиваксърски послания и призиви срещу носенето на маски към намиращите се в района хора.

В момента мъжът се намира в дома си в Асеновград.

Методиев беше написал в социална мрежа, че на 31 декември кани българите на "бойно хоро" пред театъра "Иван Вазов".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.