Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кметът на Ахелой Иван Георгиев е бил арестуван след гонка с полицията, съобщава БНТ.

Органите на реда забелязали автомобил, който криволичи по пътя, и решили да го спрат за проверка.

След подаден сигнал, колата ускорила.

Започнало кратко преследване по улиците на Ахелой и в крайна сметка полицаите спрели автомобила.

Георгиев отказал да покаже шофьорската си книжка и да бъде тестван за алкохол и наркотици.

По неофициална информация на Нова тв Георгиев се държал арогантно и именно заради това е бил арестуван за 24 часа. Отказал да даде и проба за алкохол.

Разбирайки, че ще бъде задържан от полицейските служители, кметът заявил, че има сериозни болки в областта на корема, което наложило отвеждането му в УМБАЛ-Бургас. Първоначално е прегледан от лекар в спешното отделение, след което поискал да го прегледа хирург. Назначили са му ехограф.

После прегледалият го хирург заявил, че не открива нищо обезпокоително и поискал да му вземе кръв за пълно изследване. Кметът рязко оздравял, като отказал всякакви последващи прегледи.

Отказал е да подпише всички съставени му актове (за неподчинение на полицейско разпореждане и за отказ от тестване за употреба на алкохол), включително и заповедите за задържане.

Коментари

Герберащината

Лицето на Герберащината в България….Нагъл простак.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.