Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Какво прави първият цивилен астронавт, когато се качи в Космоса? Яко видео за социалните мрежи, разбира се. 

Милиардерът Юсаку Маезава много искаше да отиде в Космоса - и през 2023 г. го очаква полет със Space X на Мъск, но той успя да излети по-рано с руския Союз само преди седмица. Колко му е струвало това удоволствие не се съобщава.

Маезава е милиардер, започнал бизнеса си през 90-те с продажба на CD-та и други музикални албуми. А после прави големите си пари в онлайн модата.

Видеопродуцент е другият пътник от Япония заедно с Маезава - и по всяка вероятност той е заснел клипа в Twitter. МКС обикаля Земята бързо - с 47 хил. км/ч - и около 16 пъти за денонощие, а една обиколка отнема около час и половина. Видеото на Маезава е 24 секунди.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.