Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Британският министър-председател Борис Джонсън и съпругата му Кери съобщиха, че вече имат второ дете - дъщеря, предаде „Скай нюз“.

Говорителка на семейството каза в изявление: „Министър-председателят и госпожа Джонсън са щастливи да съобщят раждането на здраво момиченце в лондонска болница по-рано днес. И майката, и дъщерята са добре. Двойката би желала да благодари на блестящия акушерски екип на Националната здравна служба за цялата му грижа и подкрепа“.

Семейство Джонсън още не е разкрило дали новороденото вече има име.

Доскоро 57-годишният премиер отказваше да отговори колко деца има.

Но през септември той каза пред Ен Би Си, че има шест деца, които с роденото днес стават седем.

Той има четири деца от бившата съпруга Марина Уилър, дете, родено през 2009 г. от връзка с арт консултантката Хелън Макинтайър, а сега - две деца от сегашната си съпруга.

33-годишната г-жа Джонсън обяви, че е бременна с второто им дете през юли тази година.

Тя също така разкри, че е имала спонтанен аборт по-рано тази година.

Борис и Кери Джонсън се ожениха на малка церемония в Уестминстърската катедрала през май.

Първото им дете Уилфред Лори Никълъс Джонсън се роди в края на април 2020 г., седмици след като премиерът беше изписан от болницата, където беше в интензивно лечение с COVID-19.

Коментари

.....

Много плодовит тоз Борис. Щом може да издържа толкова голяма челяд, няма лошо. Но какво би се случило с планетата, ако всеки мъж последва примера му? Иначе булката е симпатична. Има вкус г-н Джонсън.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.