Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вече бившата канцлерка Ангела Меркел посрещна в канцлерството наследника си на този пост Олаф Шолц. Новото правителство се събра там на заседание. Меркел  посрещна Шолц с цветя и заяви: „Уважаеми господин канцлер, скъпи Олаф Шолц. Заповядайте в тази сграда и работете в нея по най-съвестния начин!“

Тя не успя да поздрави по-рано новия канцлер, тъй като излиза от политиката и вече няма да е дори депутат. А като обикновен гражданин нямаше достъп до пленарната зала.

„Пожелавам ви спорна работа и също и късмет при управлението на нашата страна“, каза още Меркел, предавайки официално кабинета си. С това бе сложена окончателно точката на управлението на Меркел. От този момент тя вече е обикновен гражданин и пенсионер. 

„Винаги сме работили добре заедно и с голямо доверие. Заедно се наложи да преодолеем не една криза“, отговори пък Шолц.

Той посочи и че не смята да прави големи промени в самия кабинет, в който ще работи.

„Северният манталитет, който ни свързва, ще продължи да управлява тук“, пошегува се той.

Меркел е родена в Хамбург, но като дете родителите ѝ се местят в Мекленбург-Северна Померания. Шолц пък е роден в Оснабрюк, но като дете се мести в Хамбург.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.