Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Автобус, пътуващ по линията Силистра - София, и ТИР са се сблъскали челно на разклона за селата Коларово и Зафирово, съобщават от полицията. Трима души са ранени и са хоспитализирани.

Шофьорът на тежкотоварния камион е на 48 години. Зад волана на автобуса е бил 36-годишен мъж, който е със счупен крак. По първоначални данни други двама пътници – мъж и жена, са по-леко пострадали, съобщава Нова тв.

Сигналът за катастрофата е бил получен в 05.45 ч. в сряда. На мястото на произшествието все още има екипи на полицията и пожарната. Извършва се оглед и се очаква специализирана техника да издърпа превозните средства и да освободи пътя. Движението е преустановено. Има обходен маршрут през селата Ситово, Босна, Суходол, Сокол и Зафирово, уточнява БНР.

Снежната покривка в Силистренско е 2-3 см. На места в района на Тутракан обаче достига и до 10 см. 

В същото време БНР съобщи и че заради катастрофирал румънски ТИР е затворена автомагистрала „Тракия“ при километър 271 в района на Нова Загора в посока Бургас. Камионът се е обърнал в аварийната лента, а ремаркето - в изпреварващата, казва директорът на Областното пътно управление Митко Иванов. Няма пострадали.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.