Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Депутатът от ДПС Делян Пеевски има три имота, но ползва още 11. Това сочи декларацията му от 26.03.2021 г. при освобождаването му от тогавашния депутатски мандат. 

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ), оглавявана от Сотир Цацаров, публикува днес накуп декларациите на депутатите от 44-ото, 45-ото и 46-ото Народно събрание.  Новите депутати имат един месец срок да декларират имотите и авоарите си.

Пеевски декларира, че има два апартамента, два гаража и къща с двор в София, придобити за общо 152 263 лева.  Освен това ползва 11 имота - шест къщи в София, два офиса - в Пазарджик и във Велинград, гаражни клетки, апартамент и ателие. Оказва се, че депутатът от ДПС няма собствени автомобили, а ползва един мерцедес, едно беемве и неустановен брой аудита и лендровери, за които за 2021 г. плаща наем от 73 067 лева. 

Пеевски е декларирал още, че притежава 5 365 582 лева, 1 780 983 долара и 151 829 евро. Има да взема дивидент от 24 926 350 лв., като притежава ценни книжа и дялове за 5 000 000 лв.

Младият успял бизнесмен не дължи нищо.

Коментари

Бе напъва се Шишо

Обаче още не може да се мери с 12-кенефния имотен крал Рашо Дамаджаната.

Ами може

и да не може да се мери, особено по професионални познания и постижения, но за сметка на това стана световно известен покрай закона Магнитски. Явно са му тесни българските граници и стремежите са му били по-"велики" от някакви имотни придобивки.

Разбира се,

че младият успял бизнесмен не дължи нищо - той само трябва да получава. Като триглав змей само поглъща и ползва ненаситно.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.