Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът на Бразилия Жаир Болсонаро заяви, че смята да посети Русия в първото тримесечие на 2022 г., предаде ТАСС, цитирана от БТА.

"Президентът Путин ни покани да посетим Русия. Поканата беше приета. За мен е радост и голяма чест. Това отваря прозорец на възможности за нашите страни", каза вчера Болсонаро по време на седмичното си изявление, излъчвано в социалните мрежи.

По думите на бразилския лидер, той ще пътува с министерска делегация, чийто състав още не е определен.

Смята се, че посещението ще се състои през февруари или март 2022 г.

"Русия има интерес към Бразилия. Това е голям пазар", изтъкна Болсонаро. "Ще задълбочаваме отношенията си Русия", добави той.

По-рано тази седмица в Москва беше на посещение бразилският министър на външните работи Карлос Франка, който се срещна с руския си колега Сергей Лавров. В края на визитата беше подписан план за политически консултации между дипломатическите ведомства на двете държави.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.