Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Блокирано е в движението в едната лента на магистрала "Тракия" в Пловдивско - около 133-и км.

Причината е катастрофа в района край с. Войводиново, а от МВР уточняват, че трафикът се подпомага от полицейски екипи.

Около 15.44 ч. в ОДМВР - Пловдив е постъпила информация, че цистерна с гориво, движеща се към София по неизяснени причини преминала през средната разделителна мантинела в района на 133-и км и навлязла в скоростната лента на насрещното - в посока Бургас.

По първоначални данни на МВР няма пострадали. Движението към Черноморието се осъществява в активната и аварийна ленти, трафикът се подпомага от КАТ.

На място е дошъл и противопожарен екип, като се очаква камионът да бъде изтеглен с репатрак.

"Апелираме водачите на автомобили да преминават с повишено внимание, както и да проявят търпение и толерантност за недопускане на други пътни произшествия", пишат от полицейския пресцентър.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.