"Левски" се върна към победите в Първа лига - 1:0 при гостуването на "Царско село" от 17-ия кръг. Билал Бари реализира единствения гол в 43-тата минута.

Мачът се игра без публика по решение на домакините - заради пандемията и рисковете от заразяване. Те не допуснаха зрители и при предишните си два двубоя на собствен терен, но "сини" запалянковци все пак намериха начин да гледат на живо.

"Царско село", който е последен в класирането, удари три греди, като създаде и работа на Николай Михайлов в началото и в края на срещата.

Васил Шопов удари страничния стълб в първите минути - след рикошет. В 36-ата Димо Бакалов можеше да забие зрелищно попадение, но топката срещна сглобката на вратата на "Левски".

Малко след това тимът на Станимир Стоилов поведе след грешка в отбраната на тима в червени екипи.

В началото на второто полувреме и Стеванович не успя да отбележи от чиста позиция - поредна греда.

В края на срещата "сините" изтърваха в няколко ситуации да удвоят, а последен думата имаше Николай Михайлов, който опази трите точки със спасяване.

Мачът бе доста посредствен, игран и при трудни условия, независимо, че теренът бе добре изчистен.

По-рано днес "Локомотив" (Пловдив) и "Черно море" завършиха 1:1 в двубой със спорни съдийски решения и две дузпи. В 12-ата Пабло Гарсия реализира наказателен удар за "моряците", а в 37-ата Димитър Илиев изравни пак от 11-те метра.

След почивката съдията Георги Давидов спести изгонване на Виктор Попов от "Черно море".

Междинният кръг продължава с мачове в четвъртък.