Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руското външно министерство нареди на служителите на посолството на САЩ, които са били в Москва повече от три години, да напуснат Русия до 31 януари, съобщи днес Руската информационна агенция "Новости", цитирана от Ройтерс и БТА.

Този ход беше предприет, след като посланикът на Русия в САЩ миналата седмица каза, че 27 руски дипломати и семействата им са били изгонени от САЩ и ще напуснат на 30 януари.

Все още няма коментар от посолството на САЩ в Москва.

Към 29-и октомври около 200 руски дипломати са на работа в САЩ, включително и служителите в ООН, сподели външната министърка Мария Захарова.

Администрацията на президента Джо Байдън оповести миналия месец, че персоналът на мисията на САЩ в Русия се е свил до 120 от 1200 в началото на 2017 г. след поредица от експулсирания и наложени ограничения.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.