Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Греда от съседен строеж разби прозореца на дом на семейство с малко дете в София. За случката разказа бТВ, а действието се развива в един от -най-интензивтните "строителни полигони" в столицата - квартал "Кръстова вада".

Собственикът на апартамента разказа, че в полунощ чул силен трясък, а само късметът и тройният стъклопакет го спасили от наранявания, смята Светослав Марулев.

След подаден сигнал на 112 патрул дошъл да установи какво се е случило. Така става  ясно, че 3,5-метрова греда е изхвърчала от близкия строеж и се е забила в прозореца на Светослав Марулев.

Човекът споделя, че това не е първи подобен случай. Миналата година греда от скеле повредила 3 тераси.

Мъжът се е свързал с техническо лице от строежа и им предстои среща. От Столична община са извършили проверка.

Ключови думи

Коментари

Герберащината

Строежът е на уникално отстояние от съседната сграда на бул. Черни връх, тази глупост може да я разреши само гл.архитект на София, този случайник е поредната калинка курдисана от Тулупа, а иначе не греда а талпа от скелето опасващо фасадата.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.