Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кубрат Пулев нокаутира Франк Мир в новосъздадения формат Triad Combat на галавечер в Арлингтън, Тексас. Българинът стигна до победата в края на първия рунд.

Пулев засипа опонента си с удари - Мир едва се държеше на краката си и съдията дори не изчака да падне, а прекрати боя. Можеше да го направи и по-рано.

Това бе основният сблъсък на събитието, в което имаше и концерт на "Металика". Бандата подгря мача на Кобрата.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Tervel Pulev (@tervelpulev)

Това бе първият двубой за Кубрат Пулев в Triad Combat и първият от близо година насам (след загубата от Антъни Джошуа), докато бившият шампион от UFC Франк Мир вече имаше един мач по правилата на бокса - през април (поражение от Стив Кънингам по точки).

Надпреварата е по смесени правила - има от бокса и свободните боеве (ММА). Трябваше да се играят 9 рунда по две минути, рингът бе триъгълен, ръкавиците - по-малки, повече удари са позволени и повече прийоми. Боят се води от стойка, но без ритници.

Пулев още от първите секунди показа, че бе по-подготвеният и по-добрият. Той започна с удари с лявата ръка, на което Мир отвърна с клинчове. Последва размяна.

Стигна се до канонада, която разклати 42-годишния американец. Работеше най-вече дясната ръка на Пулев. В един момент - преди изтичане на края на рунда, юмруците на българина дойдоха в повече на Мир. Той започна да се люлее, а Пулев прояви снисходителност в последните секунди и не го довърши.

Така най-тежкият ни боксьор спечели с технически нокаут. Той получи пояс. Не е ясно дали ще участва в този или други подобни формати и в бъдеще. Целта му е догодина да има мач в професионалния бокс - по-вероятно отново в САЩ.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.