Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В деня, в който се провежда митинг за Международния ден за елиминиране на насилието срещу жените и в който мъж отне живота на 21-годишно момиче, провокатори се вклиниха в демонстрацията в центъра на София и се стигна до ексцесии.

В 18:30 ч днес пред сградата на Съдебната палата започна протест срещу насилието над жени.  Около 19:20 ч обаче на стъпалата, които се ползват като сцена на говорещите, изскочиха трима от БНС, развяващи чаршаф с надпис "Българката - биологична жена, майка на нашите деца". Тримата просто избутаха множеството и се качиха на "сцената".

Протестиращите призоваха от микрофона полицията да реагира. Униформените хванаха провокаторите и ги притиснаха до единият бус на полицията, но се забавиха с прибирането им вътре, обяснявайки, че медиите им пречат.

В същото време провокаторите крещяха пред камерите, а едно момче ги замери с пластмасова бутилка. 

Полицаите веднага го проснаха на земята и го арестуваха, доста грубо. Сложиха го при провокаторите.

По някаква причина обаче изкараха провокаторите навън, което предизвика гнева на мнножеството, решило, че ги пускат.

Виновниците за напрежението бяха отведени от униформените до един от ъглите на Съдебната палата, където ги пазиха няколко минути. Момиче се опита да им се надхвърли, полицаите я издърпаха.

Преместиха буса и качиха тримата вътре.

Откараха ги и напрежението спадна.

 

Коментари

Некъв там

Не на насилието ама да насилим насилниците, а?! Левокомунетата се оакаха с посланията май?!

.....

Важното е да въри Револусията. Другото са незначителни детайли. :-)

...

Първо, не е имало особено насилие срещу насилниците - бяха наплюти и замерени с пластмасова бутилка. Голям праз. Второ, да, това става, защото недостатъчно нормални хора са на протеста с по-адекватни послания.

.....

Вай, вай, вай... Каква драма! Която е напълно закономерна.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.