Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

БНТ разказа за пореден куриозен случай, свързан с изборите - този път от Пловдив. Дама - член на секционна комисия е подала жалба до РИК 16, че е напълняла три килограма в изборния ден.

Заради ниската избирателна активност през целия ден тя уплътнявала времето, похапвайки. Жалбоподателката твърди, че от неволя е ползвала бисквити, вафли и солети.

Националната телевизия припомня, че вчера пловдивчани са предпочели разходката - избирателната активност в Града на тепетата едва надминава 33 процента.

"Жената се оплака, че заради ниската активност през целия ден тя хапвала бисквити, вафли и солети и по нейни изчисления е качила 3 килограма. От жалбата стана ясно, че тя основно беше разтревожена за талията си", заяви Ивайло Василев, председател на РИК 16.

Случаят е диаметрално противоположен с този от първия тур на изборите 2 в 1, когато избирателка предпочете да допълни  менюто си с разписката от гласуването.

Коментари

.....

Не стига, че си хапвала доволно, ами и се оплаква! Що за наглост е това? Може би очаква ЦИК да й вталят талията й, или да й платят вредни за щедрата гощавка...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.