Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Едва два дни след изборите и започнаха спекулациите за бъдещите министри в кабинет с мандата на "Продължаваме промяната".

Първата заявка дойде от Република Северна Македония. Главният преговарящ с България си хареса Даниел Лорер за външен министър. Аргументите - имал опит, бил близък на Кирил Петков, бил евреин и се говорело, че има опит във воденето на преговори и ще е идеален за намирането на решение в спора между София и Скопие. 

"Кирил Петков казва, че е за подобряване на положението на българите в Македония и казва, че промяна в Конституцията на РСМ не е единствено решение", рече Бучковски в телевизионно интервю.

Същевременно туристическият бранш у нас очаква министър на туризма да стане Любомир Попйорданов. Той беше шести в листата на партията в 24 МИР София. Преди изборите е представян при срещи с туристическия бранш като кандидатурата на ПП за министър на туризма.

Любомир Попйорданов е предприемач, професионалист и едно от най-известните имена в туризма. Роден е през 1959 г., юрист по образование, женен с 3 деца. Има две туроператорски компании – „Одисея – ин“ (основана 1990 г.) и „Зиг заг холидейз“ (1999 г.). Дълги години беше председател на Българската асоциация за алтернативен туризъм.

Коментари

Попйорданов = фейл

Гласувах за ПП. Щастлив съм, че се спряга Лорер за външен министър, но Попйорданов за туристически ще е изключителна грешка. Човекът е страхотно хипи, чудесен за компания и искрено вярва в зеленикаквата кауза - но изобщо, ама изобщо не става за мениджър, камо ли на голяма организация в ключов за страната сектор. Заради останалите зелени еуглени и топлите връзки с някои му се даде шанс 1-2 пъти в браншови организации, като обобщението е фейл след фейл след фейл - докара ги до разпад и вътрешни войни. Като Боби Михайлов в БФС ще е - че си добър вратар/планинар не те прави добър мениджър...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.