Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Кирил Петков е големият победител от нощта на българските избори“, е озаглавена публикация на „Политико“.

Предприемачът и политически новобранец се представи неочаквано силно и може да поведе формирането на коалиция, отбелязва брюкселското издание.

Дуетът Кирил Петков-Асен Василев се възползва от популярността, която спечели с позицията си срещу корупцията в служебното правителство, в което бяха министри, и се зарече да пренасочи неправилно раздадените милиони от корупция към образованието и здравеопазването.

Изданието обаче изтъква, че няма гаранция за успех на преговорите за коалиция, които „Продължаваме промяната“ (ПП) ще води.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.