Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Пловдив мръзне, още няма парно. Все още не е възстановено топлоподаването в големи части от Пловдив след неочакваната авария в сряда.

По информация на дежурния в "ЕVN Топлофикация" и тази сутрин няма парно за част от абонатите в район "Северен" на булевардите "Марица", "Васил Левски", "Дунав", ул. "Победа", ул. "Стара планина", както и улиците около храм "Свети Иван Рилски" и до училище "Яворов", информира БНР.

Няма топлоподаване и за определени райони на квартал "Тракия", както и до абонатите на ЕVN на квартал "Смирненски".

Причините за голямата авария все още не са ясни. 

Екипи на ЕVN  и „Топлофикация“ работят в опит да бъде локализиран проблемът. Засега не е ясно кога нормалното подаване на парно и топла вода ще бъде възстановено.

Ключови думи

Коментари

.....

Горките филибелийци... Дано да имат някакви алтернативи, ама не е лесна работата. Добре че и времето все още не е чак толкова студено, поне за тези с южно изложение.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.