Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кино империята „Дисни“ обяви, че премиерата на най-новия им филм "Енканто" е на 26 ноември.

Веси Бонева, Прея, Надежда Панайотова и Филип Аврамов дават гласовете си на част от шеметните и колоритни герои в нашата версия на анимацията.

От „Дисни“ съобщиха, че българският вариант е "сензационен" и е най-добрият от всички 33 международни версии.

За своя 60-и юбилеен пълнометражен анимационен филм "Дисни" отвежда зрителите до едно цветно и изпълнено с много настроение и музика приказно място, наречено Енканто.

Там среща зрителите с магическото семейство Мадригал, чиито членове са надарени със специални дарби - всички, освен 15-годишната Мирабел, която ще открие, че да си обикновен е най-необикновеното нещо, разказват от Форум филм.

Веси Бонева е ветеран в озвучаването на емблематични героини от света на "Дисни". Позната е като Ана и Бел от световните хитове "Замръзналото кралство" и игралния "Красавицата и Звяра".

Сега дава гласа си на младата Мирабел. Макар и лишена от специална дарба, Мирабел не спира да се бори за това, в което вярва, и копнее за нещо повече в живота, предава БТА.

И когато магията, обгърнала Енканто, е заплашена да изчезне, най-обикновеният член на най-необикновената фамилия Мадригал се оказва последната надежда за спасение.

За своето изпълнение на написаната от Лин Мануел Миранда песен All Of You, Веси Бонева получи специални поздравления от екипа на "Дисни". Режисьори на "Енканто" са Байрън Хауърд ("Зоотрополис", "Рапунцел и разбойникът") и Джаред Буш ("Зоотрополис"), който е и сценарист, заедно със сърежисьорката на филма Чарис Кастро Смит (The Death of Eva Sofia Valdez).

Оригиналната музика е на Лин-Мануел Миранда - автор на бродуейския хит "Хамилтън", както и на песните от анимацията "Смелата Ваяна".

В озвучаването на българската версия на филма се включват още Анелия Шишкова, Георги Стоянов, Максим Шишков, Кръстина Кокорска, Димитрина Германова, Никола Попов, Ивайла Бояджиева, Момчил Степанов и др. 

Коментари

.....

Браво на нашите! Това е наистина голямо признание, за пореден път на родните таланти. Дано да го споменат по телевизиите, ама имам съмнения дали ще го направят, ще видим.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.