Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мария Бакалова продължава да се къпе в звездния блясък. В компанията на семейството на Джъд Апатау и Лесли Ман тя прекара поредното светско парти в Холивуд. Първата българска актриса с номинация за „Оскар“ бе сред специалните гости на премиерата на книгата „Истински цветове“ на Трейси Кънингъм.

„Не бих могла да съм по-щастлива от познанството си с теб и твоя празник. Ти си една от най-вдъхновяващите жени, които съм срещала“, пише Мария по адрес на авторката на книгата в инстаграм. 

Мария Бакалова и с Джъд Апатау и Лесли Ман  Снимка фейсбук 

Тя не пропусна да се обясни в любов и на семейството:

„Обичам ви толкова много. Нямам търпение светът да види „Балонът“, допълни още българката, позовавайки се на филма, който засне с Джъд Апатау. 

Именно по време на снимките на това заглавие Бакалова научи за номинацията си за „Оскар“. 

„Обичаме те“, отговори й в инстаграм пък Лесли Ман.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.