Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Стрийминг платформата Netflix излезе с 5 изненадващи нови заглавия - но не на сериали или филми, а мобилни игри, съобщи Gizmodo.

Потребителите, които ползват услугата през устройство на операционната система Android, имат вече нов таб - "Игри", който ги насочва към магазина на Google Play Store. Там могат да си свалят една от пет игри, част от които свързани с известни сериали на платформата - Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast, и Teeter Up. 

В тях се влиза с Netflix акаунта.

От компанията твърдят, че това не е опит за допълнителна монетизация, често срещана при мобилните игри. Целта е просто да привлекат повече потребители, след сериозните загуби в последните години заради повишената конкуренция на пазара.

"Целта е да срещнем потребителите там, където са. Повечето ползват услугата ни от мобилни устройства", обясняват от Netflix.

Доскоро Netflix беше нарицателно за стрийминг услуги, но конкуренцията от Amazon, Apple, Hulu, Disney, HBO и много други свали компанията от трона.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.