Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В социалните мрежи се появиха последните думи на операторката Халина Хътчинс, която холивудската звезда Алек Болдуин простреля погрешка на снимачната площадка на уестърна „Ръжда“.

Тогава той рани и режисьора на филма Джоел Соуза.

Секунда след като Болдуин стрелял, тя се свлякла и я подхванал главният осветител на снимачната площадка. Той също се слисал, защото от гърдите и струяла кръв. 

Алек Болдуин хвърлил пистолета и няколко пъти изкрещял: „По дяволите! Какво стана!“

От снимачния екип се хвърлили върху ранената Халина. Тя, преди да загуби съзнание, казала само: “Стана нещо лошо, много лошо!“.

Няколко часа по-късно Халина почина в болницата, съобщава Los Angeles Times, позовавайки се на коментари на членове на снимачния екип.

Трагедията се случи по време на репетиция. 

Соуза и Хътчинс са били зад камерата и са търсели най-добрия ракурс за епизода. А Алек Болдуин тренирал вадене и стрелба с колта.

Но в револвера се оказа, че покрай халосните има и непроверен боен патрон 

Коментари

....

Поредна статия за драмата на Алек Болдуин, нула статии за Денис Теофиков (освен онази за оплакването от АЕЖ). Браво, КлубЗ! По-добре е да знаем какво става в Щатите, отколкото в България. По време на Олимпийските игри в Токио имаше поредица от материали за психическото състояние на състезателите, но за същото на родните млади певци - ни дума. Евала ви правим! Иначе, да, любопитно е, скандално е, но няма да върне жената от гроба.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.